Ankara Branda Baskı

Ankara Branda Baskı  Nedir? Ne İşe Yarar?

Ankara Branda baskı, branda malzemesinin üzerine dijital ortamda basılan baskıya denir. Bazı mağaza tabelalarında, billboardlarda veya bunun gibi gördüğünüz alanlarda bu sistem kullanılmaktadır. Daha çok reklam alanında yaygın olan bu sistem, birçok firmanın daha iyi tanınmasını ve reklamını daha iyi yapabilmesini sağlamaktadır.
Reklam ve bilgi, hayatımızda önemli bir yere sahip olmuştur. İnsanlar, kendi ürettiği ürünleri duyurmak için reklam yaparlar ve kendi mağazasının bulunduğu kısma tabela asarlar. Reklam, ne kadar kaliteli ve güzel görünürse o kadar ilgi çekici olmaktadır. Peki bazı firmalar bunu ne kullanarak yapıyor? Hiç düşündünüz mü? Billboard üzerinde gördüğünüz reklamlar, bazı devasa reklam panoları ve bazı mağaza tabelalarında branda baskı bulunmaktadır. Peki nedir? Ne işe yarar?

Ankara Branda Baskı Nasıl Kullanılır?

Özellikle reklamcılık alanında yaygın olan bu sistem, özellikle reklam firmaları tarafından basılmaktadır. Dijital olarak basılan brandalar, yazıcı makine sayesinde hızlı bir şekilde ve dakikalar içerisinde hazır olmaktadır. Dijital baskı için yapılması gereken işlem sadece gereken baskı görüntüsünü seçmek ve brandayı yerleştirmek. Brandayı yerleştirdikten sonra yapmanız makineyi başlatıp çalışma işlemlerine başlayabilirsiniz. Makine, kısa süre içerisinde branda üzerinde istenilen görüntüyü basacaktır ve hazır olduğunda bildirecektir.

Ankara Branda BaskıSI Kullanım Alanları Nelerdir?

Bu ürünün kullanım alanı oldukça geniştir. Giyimden yemek sektörüne, teknolojiden taşımacılığa, fuar sektöründen inşaat sektörüne kadar birçok sektörde görülmektedir. Dijital baskı, tırların dış kaplamasında, billboard reklam tabelalarında, bazı mağaza tabelalarında ve daha birçok alanda kullanılmaktadır. Kullanım alanı olarak en fazla reklamcılık sektöründe yaygındır. Birçok sektörün reklamı bu sistem ile gerçekleştirilmektedir. Bazı tırların üzerindeki reklamlar, bazı binaların dış cephelerinde bulunan devasa reklam panoları, yol kenarlarındaki billboardlar, şehir merkezindeki panolar gibi birçok yerde branda üzerine dijital baskı ile yapılmış reklam alanlarına rastlayabilirsiniz.

Ankara Branda BaskıSI Fiyatları Ne Kadar?

Branda baskısı ürününün uygun fiyatının bulunmasının yanında birçok çeşidi de bulunmaktadır. 5 liralık direk gibi yerlere asılan baskıların olduğu gibi daha büyük olan 150-200 liralık dijital baskılarda bulunmaktadır. Baskıların fiyatı genişlik, boya kalitesi, konumun nüfusu gibi çeşitli etkenlere göre belirlenebilir. Eğer billboard üzerine dijital baskı yapacaksanız alacağınız bölgenin nüfus yoğunluğu veya ziyaretçi sayısına göre reklam fiyatları yer yer değişiklik göstermektedir. Tabii eğer şehir merkezinde işlek bir cadde de reklam verecekseniz billboard fiyatının daha yüksek olması normal olacaktır

Ankara Branda BaskıSI kullanımı Avantajları Nelerdir?

Dijital ortamda branda üzerine yapılan baskının birçok avantajı bulunmaktadır. Bu avantajlar şunlardır:
  • İşlevsel ve çok yönlü olmasından dolayı her sektörde kullanılmaktadır.
  • Düşük maliyete sahip olmasından dolayı küçük işletmelerinden tercih edebilmesini sağlar.
  • Hızlı bir şekilde dakikalar içinde basılır ve hemen hazır hale gelir.
  • Su geçirmezliği ve kalınlığı dolayısıyla çokça tercih edilmekte olan bir sistem olduğundan ıslandığında da baskı bozulmamaktadır.
  • Kötü hava koşullarından etkilenmeyen dijital baskılar, kaliteli görünmeye devam eder. Bu sayede reklamınız veya bilgi panonuz bozulmayacaktır.

Yorumlar